kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Aralık 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sibel Can, bayram konserinde Türk Sanat Müziği şarkıları seslendirecek.

Bayramda ustası ile aynı sahneye çıkacak

Özlem AVCI/MAGAZİN
atv'nin bayram konseri çok renkli olacak. Sibel Can ve Serdar Ortaç'ın düet yapacağı özel gecenin orkestra şefi ise Muazzez Abacı!..
Sibel Can, Kurban Bayramı'nda atv'de vereceği konserde; ilk kez ustası Muazzez Abacı ile aynı sahneyi paylaşacak. Yıllar önce assolistliğe adım atmasında büyük payı olan Muazzez Abacı ile yan yana konser vereceğini belirten Sibel Can şunları söyledi: "Muazzez Abacı Türk Müziği'ndeki kıymetlimiz ama benim için ayrı bir önemi var. Assolistlik için Fahrettin Aslan'a benim ismimi söyleyen insandır. O yüzden ustamla birlikte aynı sahnede olmak benim için ayrı bir heyecan, gurur olacak."

SERDAR ORTAÇ'LA DÜET
Serdar Ortaç'la birlikte atv için vereceği konserin hazırlıklarına başladığını anlatan Can, "Muazzez Hanım'ın şefliğinde Türk Müziği'nin en önemli eserlerini seslendireceğim. Meydan faslı yapacağım" dedi. Bu özel konserde Serdar Ortaç'la da düet yapacağını belirten Can, "Serdar'ın albümlerimde seslendirdiğim 'Nehir Gözlüm', 'Padişah', 'Kanasın', 'Çek Git' gibi şarkıları birlikte söyleyeceğiz" şeklinde konuştu. Sibel Can, çekimleri Stage adlı mekanda yapılacak bayram konserine popçu Bengü'nün de katılacağını söyledi.
Haberin fotoğrafları