kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Aralık 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

"Derin ve keyifli" bir aşk yaşıyorlarmış

Yeni Haber
İngiltere Yüksek Mahkemesi tarafından Prenses Diana'nın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada tanıklık eden Diana'nın üvey annesi Kontes Spencer, Prensesin Dodi El Fayed ile "derin ve son derece keyifli bir aşk yaşadığını" söyledi.

Kraliyete yakın çevrelerin Diana ile Dodi'nin "aşk yaşadıklarına ve evlenmek üzere olduklarına" dair iddiaları sürekli yalanlamasına rağmen, Kontes Spencer, Dodi ve Diana'nın "gerçek ve ciddi bir ilişki yaşadıklarını" ve evlenmek üzere olduklarını kaydetti. Spencer, "Onunla yaptığımız son konuşmada Diana'nın Dodi ile evlenmek üzere olduğunu anlamıştım. Bu bir yaz aşkı değil, çok daha derin ve ciddi bir ilişkiydi" dedi.

Kontes Spencer, Diana'nın öldüğünde hamile olduğu yolundaki iddiaların gerçek olmadığını söyledi. Diana'nın geleneklerine bağlı bir şekilde yetiştirildiğini belirten Kontes, "Yetişme tarzı icabı evlenmeden önce hamile kalacak biri değildi" diye konuştu. Kontes Spencer, Dodi El Fayed'i de "son derece çekici, tatlı,
sessiz-sedasız ve zarif biri" olarak nitelendirdi. Diana'nın Dodi ile Muhammed El Fayed'in davet ettiği bir tatil sırasında tanıştığını ve bu tatilin ardından Dodi ile görüşmeye başladığını da anlatan Kontes Spencer, üvey kızının Kraliçe II. Elizabeth ve eşi Prens Philip ile de dostça ilişkiler içinde olduğunu söyledi. Spencer, Diana'nın Prens Philip'ten hakaret dolu mektuplar aldığına inanmadığını belirtti. Kontes, mahkeme heyetinden üvey kızının ölümündeki sır perdesinin ortadan kaldırılmasını istedi.