kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
 
07:00 Kahvaltı Haberleri
08:30 Büyülü Teller
10:30 Elifnağme
13:00 Gün Ortası
13:20 Yaşam Koçu
14:45 Kültür Aşı
16:30 Karayılan
19:00 atv Ana Haber Bülteni
19:45 Spor
20:00 Selena
22:10 Sessiz Gemiler
00:30 Santra Özel
01:00 Maksat Muhabbet
 
00:30 Santra Özel
SANTRA ÖZEL atv 00.20 .
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 'Santra Özel'de masaya yatırılıyor! Dünyanın en önemli 3 derbisinden biri olan FB-GS maçının sonrasında yaşananlar, maçın özetiyle birlikte ekrana gelecek. Usta gazeteciler Kazım Kanat, Selçuk Yula ve Levent Tüzemen'in yer alacağı programa hakem uzmanı Mustafa Çulcu da katılacak.
 
13:20 Yaşam Koçu
YAŞAM KOÇU atv 13.20 .
Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ve İpek Tuzcuoğlu'nun sunduğu 'Yaşam Koçu'na bugün Melek Baykal katılıyor. Programda, evde yapılabilecek doğal tarifler, bitkilerin sırları, güzellik önerileri ve hipoglisemi hakkında pek çok sorunun yanıtını bulabilirsiniz.
 
14:45 Kültür Aşı
KÜLTÜR AŞI atv 14.45 .
Esra Öz ve Neslihan Demir'in sunduğu 'Kültür Aşı'nda hamur işleri konu ediliyor. Erzurum'dan 'kete', Kütahya'dan 'tosunum böreği', Merzifon'dan 'Amasya çöreği', Bursa'dan 'cevizli lokum' izleyenlere adeta bir lezzet geçidi sunacak.
 
16:30 Karayılan
KARAYILAN atv 16.30 .
Bülent İnal, Begüm Birgören ve Serap Aksoy'un başrollerini paylaştığı 'Karayılan' 3. bölümüyle yeniden ekranda. Bu akşam: Yüzbaşı Laroş'un baskını, teşkilatın gizli evini kana bulamıştır. Urfa'ya gitmeye hazırlanan Fransız konvoyunun önünü kesmenin tek yolu, silah ve adam bulmaktır. Karayılan silah almaya giderken hiç beklemediği biri karşısına çıkar. Silahları alırken yaşadıkları baskın Karayılan'ı, içlerinde bir muhbir olduğu konusunda, şüpheye düşürür.
 
20:00 Selena
SELENA atv 20.00 .
atv'nin fantastik dizisi 'Selena'da beklenmedik gelişmeler var. Sinem Kobal'ın başrol oynadığı dizide bu akşam: Selena ve Burak çocukları müzeye götürmeye karar verir. Bunu öğrenen Hades, müzede tehlikeler yaratarak faciaya neden olur.

SELENA'NIN İŞİ ZOR
Öte yandan Kuzey, klibinde Selena'nın oynamasını ister. Selena kameralarda çıkmadığı için, bu teklifi kabul etmek istemese de Burak'ın ısrarı üzerine klipte oynamak zorunda kalır.
 
22:10 Sessiz Gemiler
Mümtaz'ın adaya gidişinin üzerinden bir ay geçmiştir. Bu sürede ailenin tüm fertleri hayatlarını yeniden düzenler. İyisiyle kötüsüyle yaşanan bu değişiklikler acaba nelere gebe olacak?.
Her bölümü merakla beklenen 'Sessiz Gemiler'de sürpriz gelişmeler var. Mümtaz adaya gideli bir ay olmuştur. Ahmet ve Nergis boşanmış, Şule ise İrfan'dan ayrı yaşamaya başlamıştır. Ali, Yılmaz'ın yanında çalışmaya devam etmektedir ve işinden memnundur. İpek, Talat'ı terk etmiş ve Bülent'le yakınlaşmıştır.

BÜLENT YIKILIYOR
Ahmet'le Açelya arasında ise anlaşmazlıklar vardır. Eşyalarını toplayıp İpek'in yanına gitmeye karar verir. Ceren annesiyle hocasının arkadaşlığından hoşnut değildir. Bülent'in İpek'le ilgili ileriye dönük iyi düşünceleri vardır. Ancak kendisiyle ilgili öğrendiği bir şey onu yıkar. İrfan, Şule'yi geri kazanabilmek için plan yapmaktadır. Ali, Gülşen'i Yılmaz'ın otelinde bir odaya yerleştirmeye çalışmaktadır. Ancak Gülşen gelmek istemez.
SESSİZ GEMİLER atv 22.10