kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Çocuklar korumaya "amca" diyor... Ünlü çifte yakın kaynak Billy adlı korumanın çocuklarla çok yakın olduğunu, hatta çocukların ona ‘Amca’ diye hitap ettiğini belirtiyor.

Angie'nin erkekleri Brad Pitt'i bıktırdı

Brad Pitt, Angelina Jolie'nin hayatındaki erkeklerden iyice bunaldı. Jolie'nin eski sevgilileriyle olan samimiyetine katlanan Pitt'i, güzel yıldızın korumasıyla olan yakınlığı delirtti..
İLİŞKİLİ HABERLER
Angie'nin erkekleri Brad Pitt'i bıktırdı
"Brad, Angelina'nın erkeklere olan yakınlığından yoruldu. Angelina'nın bu tavırlarını saygısızlık olarak nitelendiriyor" diye konuşuyor ünlü aktöre yakın bir kaynak. Eski sevgilileriyle samimiyetini koruyan Jolie, son günlerde aynı samimiyetini özel korumasına da gösteriyor.

HER DAİM RAHAT
Ünlü aktris, bir süredir Billy adındaki özel koruması olmadan dışarı adımını atmıyor. Jolie'ye yakın kaynaklar, korumanın kimi zaman Brad Pitt'in yerini doldurduğunu bile söylüyor. Güzel yıldız, söz konusu işi olduğunda da bu rahatlığından vazgeçmiyor. Çekimleri Prag'ta tamamlanan yeni filmi 'Wanted'da James McAvoy ile başrolü paylaşan güzel yıldız, filmdeki cesur sahneleriyle dikkat çekiyor. İkiliyi sette görenler, "Aralarındaki elektrik tartışılmaz" diyor. McAvoy'un basın sözcüsü aralarında bir ilişki olmadığını açıklasa da, Pitt, bu söylentilerden büyük rahatsızlık duyuyor.
Haberin fotoğrafları