kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Betül Şahin; Meltem Cumbul, Sanem Çelik, Nurgül Yeşilçay ve Başak Köklükaya'nın Türk Sineması'nın 'yeni dört yapraklı yoncası' olduğunu söyledi.

İstediğim gibi bir proje bulamadım

'Beyaz Gelincik' dizisinin 'Gülizar'ı Betül Şahin, henüz hayatının rolünü oynamadığını söyledi: Bu yıl içinde olmak isteyeceğim bir dizi olmadığı için yüzümü dinlendiriyorum..
atv'nin efsane dizisi 'Beyaz Gelincik'te canlandırdığı 'Gülizar' karakteriyle zihinlere kazınan genç oyuncu Betül Şahin, yeniden ekrana dönme konusunda seçici davrandığını söyledi. "Şu aralar yaptığım birçok görüşme var ama içime sinen bir proje ile şu ana kadar karşılaşmadım" diyen Şahin, bu konuda neden sabırlı davrandığını şöyle açıkladı:

Beklemek iyidir
"Ne zaman ki 'evet işte bu işte olmalıyım' derim, o zaman kamera karşısına geçerim. Bu sezon izlenme oranlarının çok düşmesini projelere bağlıyorum ve biraz beklemenin daha doğru olduğunu düşünüyorum." 'Beyaz Gelincik'te iki yıl çok yoğun çalıştığını ve 'evin aykırı gelini'ni oynadığını hatırlatan Betül Şahin, "Bence bu projenin üstünde bir yapımda yer almam lazım. Ayrıca bir oyuncu olarak da yüzümü dinlendirmem gerektiğine inanıyorum" dedi.

Hazmetmek gerek
Hayatının rolünü henüz oynamadığını açıklayan güzel oyuncu, "Bir Hollywood filminde oynamayı çok isterdim" şeklinde konuştu. Şahin, 'şöhreti hazmetmiş oyuncu' kavramını da şöyle tanımladı: "Oyuncu, klas, gizemli ve vakur olmalı. Kendinize ne kadar özen gösterdiğiniz, aslında sizi seven insanlara ne kadar değer verdiğinizle ilgilidir. Basamakları ne kadar sağlam adımlarla ve kendinizden emin çıkarsanız, hazmetmeniz ve şöhreti taşımanız da o kadar kolay olur."

Samimi olmalı

Son günlerde çok konuşulan 'sanatçıdan dost olmaz' konusuna dair görüşlerini de belirten Şahin şunları söyledi: "Sanat dünyasındaki dostluklara inanıyorum. Çünkü dostluk insanın kendisinde biten bir duygu. Samimi olursanız, sevilirsiniz. Dostluk kuramamanın meslekle değil, kişilikle ilgili olduğu düşüncesindeyim."