kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Özlem Tekin, 'Hokkabaz'da başrolü, Cem Yılmaz'la paylaşmıştı. Özlem Tekin, 'Hokkabaz'da başrolü, Cem Yılmaz'la paylaşmıştı.

Cem bana arkadaş kıyağı geçmedi

* Cem Yılmaz, filmi için başrollerden birine, neden profesyonel oyuncular varken sizi seçti? Tanışıklığınız var mıydı?
Cem Yılmaz'la biz çok eskiden, ta bizim 'Volvoks' grubu döneminden tanışıyoruz. Arada çok görüşmememize rağmen, proje söz konusu olunca bayağı bir buluştuk. Moda laf var ya 'sinerji' diye, onun gibi bir şey için... Şundan çok eminim ki, Cem beni arkadaşı diye seçmedi. Cem işini çok ciddiye alan bir insan. Bu arkadaş kıyağı olmayacak ciddi bir iş. Kafasındaki karakteri benimle bağdaştırmış, benim iyi çıkaracağımı düşünmüştür.

* Cem Yılmaz sinemamızdaki temel problemin oyunculuklarda olduğunu söylemişti. Yani gerçek oyuncuları beğenmeyip sizi seçmiş olabilir mi?
Öyle olduğunu zannetmem. Hiç ilgisi yok bence. O hep bir filmin güzel olması için en önemli şeyin cast olduğuna inanır, ben de öyle düşünüyorum. Cem hep oyunculuğun önemine vurgu yapmıştır.

* Özlem Tekin de bizim işimize ortak oldu diyen oyuncular var mı?
Tam aksine çok büyük beğeni iletenler, takdir edenler var. Çok usta oyunculardan bile 'Aramıza hoş geldin!' tavrı görüyorum.