kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
John İlhan'ın eşi Patricia İlhan, "Taziye için eve 400'den fazla çiçek geldi" dedi.

Tahlil sonucu gecikmese milyoner Türk ölmezdi

DIŞ HABERLER
John İlhan'ın eşi: "Kocamın tahlil sonuçlarını veren doktor telefonda 'Acil gelsin' dedi. Bu sırada kapı çaldı, polis ölüm haberini verdi"..
300 milyon dolarlık servetiyle, Avustralya'nın 45 yaş altı en zengin işadamı seçilen ve salı günü koşu yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Türk asıllı John İlhan'ın (42) eşi Patricia, acı haberi nasıl aldığını anlattı.

KAN TAHLİLİ YAPTIRDI
Herald Sun gazetesine konuşan İlhan'ın 11 yıllık eşi "Eşim, birkaç gün önce rutin bir kan testinden geçmişti. Sabah hastaneden arayıp, acil olarak gelmesini istediler. Tam telefonda konuşurken kapı çaldı. Gelenler polisti ve bana ölüm haberini verdiler" dedi. Patricia İlhan, eşinin olay sabahı her zamanki gibi önce çocuklarını okula yolladığını, ardından koşuya çıktığını belirtti. "Ancak gecikince telefonunu aradım. Bir kadın polis çıktı ve adresimi öğrenmek istedi" diyen Patricia İlhan, sonra da çocukları okuldan çağırtıp acı haberi bizzat kendisinin verdiğini anlattı. Patricia İlhan, otopsi yapılmasını istemesini ise şöyle anlattı:

GENETİK OLABİLİR
"Kalbine giden ana damarın tıkalı olmasından ötürü kalbinin durduğu söylendi. Otopsi istedim, çünkü bunun kalıtsal mı yoksa yaşam tarzına mı bağlı olduğunu bilmem gerekiyordu. Çocuklarımız var ve kalıtsal olup olmadığı benim için önemli."