Ev hanımlarının yemek pişirme esnasında, uzun süreli sabit halde ayakta durmaları vücuda özellikle de bele binen yükü artırdığı için, belli bir süre sonra ağrılar oluşur. Bu nedenle ya hareket edip dolaşarak o pozisyonu bozmaları ya da zaman zaman oturarak yemek pişirmeleri çok doğru bir hareket olur. Mutfakta bir sandalyeniz olsun ancak bu sandalye alçak olmamalı. Mutfakta yüksek bir tabure bile sizin işinizi görebilir. Bir şeyleri karıştırırken oturmayı alışkanlık haline getirin. Sabit şekilde ayakta kalma alışkanlığından kurtulun. Tezgahın alçak olmamasına dikkat edin. Yeni mutfaklar yapılırken zaten buna dikkat ediliyor.
Yayın tarihi: 24 Ekim 2007, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/10/24/gny/haber,383D18268D284908BE718F9C893CB0C5.html
Tüm hakları saklıdır.