kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Hayatının aşkını klinikte buldu

Sinemayı bırakma kararı alarak hayranlarını üzen Lindsay Lohan, aşk hayatında aradığı mutluluğu rehabilitasyon kliniğinde buldu. Bir süredir Utah'ta bir klinikte tedavi gören genç aktris, klinikteki bir başka hastayla aşk yaşamaya başladı..
Hollywood'un genç yıldızlarından Lindsay Lohan, bir süredir Utah'ta bulunan Cirque Lodge Rehabilitasyon Merkezi'nde alkol ve uyuşturucu bağımlılığı tedavisi görüyor. Güzel yıldız, bir süredir kendisi gibi aynı merkezde tedavi gören müzisyen Tony Allen ile aşk yaşıyor. Doktorlar tarafından merkezin 'örnek' hastası ilan edilen Lohan, yakın çevresine bu denli hızlı iyileşmesinde yaşadığı aşkın payı olduğunu söylüyor.

LINDSAY YENİDEN DOĞDU
Geçtiğimiz günlerde merkezdeki diğer hastalarla birlikte rafting yaparken görüntülenen Lohan, mutlu haliyle dikkat çekti. Köpekleriyle birlikte yürüyüş yapan çiçeği burnunda aşıklar, tüm günü birlikte geçirdi. Ünlü aktrisin In Touch dergisine konuşan arkadaşları, "Lindsay Tony'i çok komik ve eğlenceli buluyor. Onunla birlikte yeniden doğmuş gibi" yorumunu yapıyor. Allen'ın güzel aktrisi müzisyenliğiyle etkilediği söyleniyor. Merkezde sıkıcı akşamlarda Lohan'a romantik şarkılar çalan Allen, genç yıldızın kalbini de bu şarkılarla ulaşmışa benziyor.
Haberin fotoğrafları