kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kemal Şahin

Şirketlerden

Şahinler, AB'nin 3. büyük tekstilcisi
Şahinler Holding, Textil-Wirtschaft dergisinin 'Avrupa'nın en büyük tekstil sanayi kuruluşları' konulu araştırmasında 3. sırada yer aldı. Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Türkiye'nin, resmen AB üyesi olmasa da, Avrupa'da faaliyetlerini sürdüren başarılı şirketleriyle aslında AB'ye girdiğini ifade etti. Şahin, 1.4 milyar dolarlık ciroları olduğunu belirtti.

Telekom ramazanda bedava görüştürecek
Türk Telekom, Pepsi ile başlattığı kampanyayla ramazan boyunca 100 milyon dakikalık telefon görüşmesi hediye edecek. 10 Eylül-10 Kasım arasında, alınan 2.5 litrelik Pepsi veya Yedigün ile 5 dakikalık şehiriçi/şehirdışı bedava konuşma fırsatı sunuluyor. Kampanya dahilinde, yaklaşık 20 milyon kişi 5 dakikalık telefon görüşmesi, 5 milyon kişi de 1.5 litrelik Fruko kazanacak. Hediye görüşmeyi kullanmak için 0 811 212 50 50 numaralı erişim hattını arayıp şifreyi tuşlamak yeterli olacak.

30 bankada 500 bin Türk sıraya giriyor
Dünyada sıra sistemlerinin mucidi Q-Matic'in Türkiye temsilcisi Tümsaş, finans kesimine yönelik 3 yeni ürününü tanıttı. 30 bankada kullanılan ürünleriyle günde 500 bin kişinin sıraya girdiğini hesaplayan şirket, yeni ürünleriyle müşterinin ortalama bekleme ve personelin bir müşteriye verdiği hizmetin ortalama süresi hakkında bilgi vermeyi taahhüt ediyor.

Jolly Tur'la tatil yaptı otomobil kazandı
Jolly Tur ile 21 Mayıs-31 Ağustos arasında tatile giden ve 500 YTL üzerinde ödeme yapanlar arasında yapılan çekilişle bir kişiye otomobil verildi. Şirketin İstanbul Harbiye'deki merkezi önünde yapılan ve 45 bin kişinin katıldığı çekilişte Dr. Çetin Armağan 2007 model Hyundai Fx Coupe kazandı.
Haberin fotoğrafları