kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Pavarotti, eşi Nicoletta ve kızı Alice'le mutlu günlerinde görülüyor.

'Beni öldürecek' dediği eşine servet bıraktı

Yasemin TAŞKIN
Ünlü tenor Pavarotti, hastalığından önce ayrılma noktasına geldiği eşine 200 milyon Euro'luk servetinin 4'te birini bıraktı..
Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden ünlü İtalyan tenor Luciano Pavarotti'nin mirasının dörtte biri, yaşamının son dönemlerinde çok çektiği son eşi Nicoletta Mantovani'ye gidecek. Modena'da hâlâ binlerce insan başsağlığı defterini imzalamaya giderken, Pavarotti'nin mirasının nasıl bölüneceği önemli bir tartışma konusu olmayı sürdürüyor. Malvarlığının 200 milyon Euro olduğu tahmin edilen Pavarotti, son vasiyetini geçtiğimiz 29 Temmuz'da Pesaro'daki villasında hazırlamış. Ünlü tenorun, eşi Nicoletta Mantovani'nin denize gittiği bir günde evine noter Lucianno Buonanno ve iki şahit çağırıp vasiyetini hazırladığı bildirildi.

15 VASİYET OLABİLİR
Pavarotti'nin diyet doktorunun eşi Franca Corfini, Nicoletta'nın kaba, istediğini elde etmekte ısrarlı olduğunu ve Pavarotti'yi tüm arkadaşlarından uzaklaştırdığını anlattı. Corfini'ye göre, "Bir gün beni öldürecek" dediği eşi Nicoletta'dan ayrılmak isteyen Pavarotti, hastalığından sonra vazgeçti, çünkü küçük kızını bir daha görememekten korkuyordu. Pavarotti'nin malvarlığının yüzde 50'sinin 4 kızı arasında bölüneceği, yüzde 25'inin ise bazı çalışma arkadaşları ve dostları arasında paylaştırılacağı tahmin ediliyor. Noter, birbirleri arasında uyumlu olmamakla birlikte yasal başka 15 vasiyetin daha olabileceğini belirtti.