kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Ona hayranız ....İzmir Atlı Spor Kulübü’nün üyeleri, yıllardır at binen Giraud’nun azmine ve disiplinine hayran olduklarını söylüyor.

Koç'un 70'lik kayınvalidesi at binmede rakip tanımıyor

Fatih ŞENDİL/MERKEZ
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un 11 torun sahibi kayınvalidesi Marianne Giraud, her gün at biniyor. 70'lik kayınvalide kasımda İstanbul Atlı Spor Kulübü'nde düzenlenecek yarışa hazırlanıyor..
Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç'un annesi Marianne Giraud, 'yaş 70, iş bitmiş' sözünün geçersizliğinin canlı kanıtı gibi. İzmir Atlı Spor'a üye olan ve her gün at binen Giraud, Drasaj yarışlarına hazırlanıyor.

ASLA VAZGEÇEMEM!
7 yıl önce, Kemer Country'de yapılan Vehbi Koç Turnuvası'nda 'Vatout' isimli atından düşerek boynunu incitmesine rağmen at binmekten vazgeçmeyen Giraud şöyle konuşuyor: "35 yıldır at biniyorum, yaşadığım sürece de bineceğim. Bu benim için vazgeçilmez bir tutku. Bu sporu çocuklarıma ve torunlarıma da aşıladım. Kızım yapmadı. Damadım Mustafa ise ikiüç önce at binmeyi bıraktı." Geçtiğimiz aylarda yarışlara hazırlandığı sırada atının ani ölümüyle yarışlardan çekilen Giraud, şimdilerde 6-9 Kasım tarihlerinde İstanbul Atlı Spor Kulübü'nde düzenlenecek olan Drasaj yarışlarına hazırlanıyor. Her sabah Atlı Spor Kulübü'ne giderek iki saat antrenman yapan Giraud, "Hedefim İzmir'e dereceyle dönmek" diyor. n
Haberin fotoğrafları