kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sıcacık sahillerde keyifleri yerinde!

Kış sezonunu yoğun bir tempoda geçiren Hollywood'un ünlü isimleri şimdi deniz, güneş ve uçsuz bucaksız sahillerin tadını çıkarıyor. Kimi seksi görüntüleriyle rahat rahat gezerken kimi de varolan kilolarıyla barışık, tatillerine devam ediyor..
Mandy Moore: Meksika sahilleri kahkahalarıyla inliyor
Mandy Moore tatilini Meksika sahillerinde denize girip güneşlenerek geçiriyor. Ünlü oyuncu, yakın arkadaşlarıyla birlikte çıktığı tatilinin çok eğlenceli geçtiğini her fırsatta şen kahkahalar atarak gözler önüne seriyor.

Jennifer Garner: Kızı ve eşiyle deniz keyfinde!
Kış boyunca bir yandan film setleri arasında mekik dokuyan, bir yandan da minik kızı Violet'nin bakımıyla ilgilenen Jennifer Garner Hawai'de tatil yapıyor. Günlerini eşi Ben Affleck ve minik kızıyla deniz ve güneşin keyfini çıkararak geçiren seksi oyuncu, "Ailece böyle bir tatil yapmaya uzun zamandır ihtiyacımız vardı" diye konuşuyor.

Amaury Nolasco: Kaslarıyla kadınları peşinde koşturuyor
'Prison Break' dizisinin yakışıklı oyuncusu Amaury Nolasco çekimlerden arta kalan zamanlarını Malibu'da denizin ve güneşin tadını çıkararak geçiriyor. Her gün düzenli olarak sörf yapan ve koşan ünlü oyuncu kaslı vücuduyla kadın hayranlarının akıllarını başlarından alıyor.

Jack Nıcholson: Kilolarını gizleyemiyor
Jack Nicholson tatilini Fransız Rivierası olarak bilinen Cote d'Azur'de geçiriyor. Bir hayli kilo aldığı gözlenen Oscarlı oyuncu, gözlerden uzakta denize girebilmek için günün erken saatlerinde teknesiyle derinlere açılıyor.

Eva Mendes: Selülitsiz bacaklarıyla hava atıyor!
Eva Mendes sevgilisi George Gargurevich'le İtalya'daki Capri Adası'nda tatilde. Ünlü oyuncu, güzelliğiyle hemcinslerini kıskançlık krizine sokuyor. Minicik bikiniler giyen Mendes selülitsiz bacaklarıyla düşman çatlatıyor.

Hılary Duff: Geçtiği her yerde izi kalıyor
Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Hilary Duff tatil için Malibu sahillerini seçen çok sayıda ünlüden biri. Beyazperdenin en güzel kadınları arasında yer alan Duff, giydiği seksi bikiniler ve işli pareolarıyla, adımını attığı kumsallarda iz bırakmayı başarıyor.
Haberin fotoğrafları