kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Banu Göker

Halk ne diyor?

Ünlü göz doktoru Sinan Göker'le boşanma davası devam eden ve 'Aldatıldım' diyen eşi Banu Göker: Hülya Avşar, aldatıldıktan sonra anıra anıra ağladığını söylemişti; birebir hissettim. Aldatılmak, ölüm acısı gibi.....
Aldatmanın ne cinsiyeti ne de yaşı kaldı artık
GÜNEŞ SAÇAKLI:
Banu Göker, aldatıldığını anladıktan ve evleri ayırdıktan sonra bile güzel şeyler yazıp eşine kitap göndermiş. Şimdi bunu hak etmediğini görebiliyor musunuz acaba?

TÜLAY TENLİ: Ben 27 yıl önce aldatıldığım halde hala yeni gibi bu acıyı yaşıyorum. Ama bu acıyı bize yine kadınlar yaşatmıyor mu? Lütfen kadınlar; evli erkeklerle değil bekar erkeklerle ilişki kurun. Hayat boyu bir kadına acı çektirmeyin, ruhunun katili olmayın.

MERYEM ALTUN: Bence sadakatsizlik 'geliyorum' der. Çünkü bir anda kişinin hareketleri ve tavırları değişir. Aldatmak kadar kötü bir şey olamaz.

FUAT CAN: Aldatmak bir moda sanki şu aralar. Evde, işte, eşte aradığını bulamamak ve yeni heyecanlar tatmak bunu tetikliyor. Yeni deyimle 20 yıllık evliler bile ezber bozuyor. Aldatmak için kadın ya da erkek fark etmiyor artık. Aldatmanın yaşı da yok artık. 45, 50, 60 hiç fark etmiyor. Aldatmanın adı 'Seni seviyorum' oldu artık.

HÜSMEN GÜ- VENLİ: Erkekler aldatırsa kesin belli ediyor ama kadınlar korkulası yaratıklardır. Asla belli etmezler. Bakın aldatılan erkeklere; hepsi aynı şeyi söyler: 'Benim karım/sevgilim asla beni aldatmaz!' Komik değil mi? Galiba bu da Allah'ın kadınlara verdiği üstünlüklerden sadece biri.

NURAY GÖKDEMİR: Günümüzde kadınlar da erkekler kadar aldatmaya meyilli. Ben de aldatıldım hem de acayip! Kendime gelmek için 2.5 yıl uğraştım. Şimdi hayatı 'ti'ye alıyorum.