kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ahmet Utlu'nun köpeği davetin baş konuğuydu

Mustafa DERYAHAN
Sezen Aksu'nun eski eşi Ahmet Utlu, geçen hafta evlendiği İlksen Çiğdem ile düğün daveti verdi. Utlu "Aradığımı buldum" dedi..
Yaklaşık iki hafta önce İlksen Çiğdem ile aile arasında sade bir törenle evlenen gazeteci-yazar Ahmet Utlu, önceki akşam bir düğün daveti verdi. Aynı zamanda Sezen Aksu'nun eski eşi olan Utlu, Adile Sultan Sarayı'nda verdiği davette aradığı mutluluğu bulduğunu söyledi. Ardından yaklaşık 300 davetlinin katıldığı gecede teşekkür konuşması yaptı.

ŞİMDİ SIRA BALAYINDA
Nikah şahitliklerini Emre Can ile Haldun Dormen'in oğlu Ömer Dormen'in üstlendiğini söyleyen çift, halen balayına gitmediklerini, yer konusunda kararsız kaldıklarını ama mutlaka bir tatil yapacaklarını belirtti. Yağmur yağma ihtimali göz önüne alınarak özel tentelerle kapatılan davet alanında dostları ile mutluluklarını paylaşan Ahmet Utlu ile eşi İlksen Hanım'ı bu anlamlı gecede yalnız bırakmayan isimler arasında; Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Adile Sultan Sarayı'nın sahibi Rasim Özkanca, Ogan Soysal, Oylum Öktem-Erhan İşözen, Fuat Güner ve Sinem Güven gibi simalar vardı.
Haberin fotoğrafları