kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Oyuncu çift Ayten ve Cüneyt Gökçer tam 45 yıldır evli.

Sevginin böylesi görülmedi

Bülent İPEK/MAGAZİN
Oyuncu Ayten Gökçer, 87 yaşındaki eşi Cüneyt Gökçer'in rahatsızlığı nedeniyle dizilerde rol alamıyor: Eşim yanından ayrılmamı istemiyor. Bu durumda haftada en fazla 3 gün çekimi olan sit-comlar'da oynayabilirim..
İLİŞKİLİ HABERLER
Sevginin böylesi görülmedi
Sanat dünyası son günlerde sanatçı Ayten Gökçer'in kendisi gibi oyuncu olan kocasına duyduğu aşkı ve sadakati konuşuyor. 1962 yılında evlenen Gökçer çifti 45 yıllık evililik yaşamlarını sessiz sedasız sürdürüyordu. Ta ki Cüneyt Gökçer'de kimi rahatsızlıklar baş gösterinceye kadar... 1920 doğumlu Cüneyt Gökçer'in, yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle eşi Ayten Gökçer kendisine gelen oyunculuk tekliflerini reddediyor. Cüneyt Gökçer evden çıkamayınca, eşi Ayten Hanım da onu yalnız bırakmamak için gelen teklifleri elinin tersiyle itiyor. Zaten Cüneyt Gökçer de eşinin yanından bir an olsun ayrılmasını istemiyor. Televizyonlardan çok sayıda teklif aldığını ancak bunları kabul edemediğini söyleyen Ayten Gökçer, "Eşim rahatsız, yanında olmam gerekiyor. Zaten o da yanından ayrılmamı istemiyor" diyor.

ÇEKİM SAATİNE GÖRE ROL ALABİLİRİM
Geçtiğimiz günlerde 'Zoraki Koca' isimli dizide anne rolünü oyanamaya hazırlanırken, son anda projeden çekildiğini anlatan Ayten Gökçer, "Çekim saatlerinin yoğunluğu nedeniyle rol alamadım. Ben bu durumda haftada en fazla 3 gün çekimi olan sit-com dizilerde oynayabilirim" diyor.
Haberin fotoğrafları