kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Demet Akalın

Demet'in artık susması gerek!

* Şu anda sektörün durumunu nasıl görüyorsunuz? Gülşen, Demet Akalın ve Hande Yener arasındaki tartışmalara Bengü de katıldı. Bu yaşananlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bengü'nün bu tartışmalara katılmasını çok komik buldum. 'Ben de buradayım' demek istemiş gibi. Ben Bengü'nün yeni halini çok sevmedim...

* 'Bakkal şarkısı' polemiğine katılıyor musunuz?
Hande 'bakkal şarkısı' diyerek polemik yaratmaya çalışmış. Kendi yaptığına da bakması lazım. Türkiye bu yeniliğe açık mı? Sesi güzel ama Madonna gibi oldu. Madonna usta bir dansçı... Ama Hande'nin onun gibi olacak altyapısı yok.

ŞIMARIKLIK YAPIYOR
* Sahne programına ilgi az olunca işi iptal olmuş...
Birdenbire çok değişti ve sınırlarını zorluyor. Ben bir de Demet'in sınırlarını zorladığını düşünüyorum. Çok hırslı ama ses kapasitesi o kadar açık değil. 'Çok iyi olacağım' hırsıyla dilini tutamıyor ve dostlarını kırıyor. Demet herkes hakkında konuştu. Ortaya bir laf atılıyor ve herkes ondan payını almaya çalışıyor.

* Kendine güvenini sık sık dile getiriyor. Sizce bu yanlış mı?
Ağzı olan konuşuyor! Demet 'iyi bir sesim var' diyor ama buna kim inanır ki? Polemik yaratarak gündemde kalıyor. Demet olmayacak bir şey başardı, ama şu anda yaptığı şımarıklık.