kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Küresel ısınma' sözde kaldı

ÖNER ÖNGÜN / MAGAZİN
Küresel ısınmaya karşı uyarıda bulunup "Öğle vakti güneşlenmeyin" diyen ünlü manken Ebru Şallı, Bodrum'da 12.30'a kadar bronzlaştı..
Tatil için iki günlüğüne Bodrum'a gelen Ebru Şallı, güneşe dayanamadı. Geçtiğimiz günlerde küresel ısınmanın zararlı etkilerinden korktuğu için artık güneşe çıkmadığını söyleyen Şallı, kısa Bodrum tatilinde denizden ve güneşten uzak duramadı. Pilates hocası olmak için İstanbul'da her gün 6 saat ders alan Ebru Şallı, yoğun iş tomposunun arasında bulduğu 2 günlük fırsatta oğlu Beren ve Harun Tan'ın ilk evliliğinden olan oğlu Can'ı Bodrum'a bırakmaya geldi. Bu fırsattan yararlanan Şallı, Bodrum Gündoğan'da bulunan evlerinin iskelesinden denize girdi ve güneşlendi..

LİSTE BİLE OLUŞTURMUŞTU
Daha önce Özcan Deniz gibi kendisinin de artık güneşe çıkmaktan çekindiğini açıklayan Şallı, hiç güneşlenmediğini belirtmiş ve herkesi küresel ısınmaya karşı duyarlı olmaya davet etmişti. Ünlü manken ayrıca güneşten korunma listesi de oluşturmuştu. Şallı'nın hazırlayıp çevresindekilerle paylaştığı güneşten korunma listesinde şunlar yer alıyor: "11.00-15.00 arası güneşe çıkmayın. Şapka ve koruyucu kremler kullanmayı ihmal etmeyin. Ama denize girmek iyot açısından vücuda çok yararlıdır. Çocukları havuza değil denize yönlendirin."