kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Akın'ın kalbi Azra için atıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ ile ilişkisini sessiz sedasız bitirmek için elinden geleni yapsa da bu konuda pek de başarılı olamadı Azra Akın... Ne de olsa o bir dünya güzeliydi, ilişkilerinde seçiciydi ve onların ilişkisine herkes evlenecekler gözüyle bakıyordu. Derken Azra Akın'ın yanında yine beyefendi ruhlu, yakışıklı bir çocuk göründü. Bu çocuk 1982 doğumlu Akın Saatçi'den başkası değildi. Boston Üniversitesi Psikoloji mezunu Akın Saatçi, kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı, ortaya farklı bir yakışıklı portresi çıktı. İşte Akın Saatçi'nin anlattıkları:
* Ben karışımsız Türk bir aileden geliyorum. Dedemler yıllar önce İngiltere'ye göç etmiş. Annem tatil için Türkiye'ye geldiğinde babamla tanışmış ve onu kolundan tuttuğu gibi İngiltere'ye götürmüş. Ben de orada doğdum ve üç yaşındayken de Türkiye'ye geri döndük.

MODEL OLMAM TESADÜFTÜ
* 1996 yılında kürek sporuna başladım. 97'de Milli Takım'a girdim. 1997- 2000 yılları arasında hayatım hep yurtdışında, kamplarda geçti. Sonra da üniversite için Amerika'ya gittim. Şöyle bir doya doya ülkemde kalamadım.
*
Boston Üniversitesi psikoloji konusunda iddialı bir okul. Ben de bu fırsatı değerlendirdim. Eğitimim, insanları anlamamda faydalı oldu. Çünkü bu okulda karşınızdakini 'okumayı' öğreniyorsunuz. Birisiyle tartışırken, o tartışma kavgaya dönüşmeden lehime çevirebiliyorum.
* Türkiye'de modelliğe nasıl başladığıma gelince, tesadüfen oldu. Gaye Sökmen'in ajansına bağlı çalışan bir arkadaşım 'Ajansa uğrayalım' dedi. Orada Gaye Hanım'la tanıştık. Kendisi fiziğimin modelliğe uygun olduğunu söyledi. Hoşuma gitti ve yeni şeyler denemeye açık olduğum için de kabul ettim. (Cosmopolitan dergisi)