kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

06 EEN 66 plakalı otomobil aranıyor

Yalçın BEL MERKEZ
Sokakta ikinci eşiyle öldürülen Sevim Zarif'in eski eşi Yaşar Ö. olayda zanlı olarak aranıyor. Polis saldırganın kaçtığı otomobilin peşine düştü..
İstanbul Üsküdar'da sokak ortasında İstanbul Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nde Yardımcı Doçent olarak görev yapan ikinci eşi İbrahim Halil Zarif ile kurşunlanarak öldürülen hemşire Sevim Zarif'in katil zanlısı olarak, ilk eşi Avukat Yaşar Ö. aranıyor. Ankara Barosu Avukatlarından Yaşar Ö. ile evliliğini geçimsizlik nedeniyle bitiren Sevim Zarif, 6 yıl önce İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Bölümü'nde görevli Yardımcı Doçent İbrahim Halil Zarif ile evlendi.

HERKESİN İÇİNDE TEHDİT ETMİŞTİ
İlk evliliğinden olan 13 yaşındaki kızı G.Ö.'yü yanına alan genç kadının bu evlilikten de bir kız çocuğu oldu. Sevim Zarif kızı G.Ö.'nün velayetini de ilk eşinden mahkeme yoluyla aldı. Ancak Zarif ile eski eşi arasında bu konu nedeniyle sık sık tartışma yaşanıyordu. İddiaya göre kızını almak isteyen Avukat Yaşar Ö., bir süre önce de eski eşini tehdit etmeye başladı. Hemşire Zarif'in bir arkadaşının iddiasına göre nafaka davaları sırasında Yaşar Ö. eski eşini herkesin içinde tehdit etti. Zarif çifti, önceki gün evlerine yakın bir okulda oy kullandı. Çift, evlerine 50 metre kala Zeynep Kamil Hastanesi'nin önünde bir kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Tanıkların anlatımına göre beyaz şapkalı saldırgan çantasından çıkardığı tabancayı önce Zarif'e doğrulttu. 42 yaşındaki kadının "Dur yapma" feryatlarına rağmen saldırgan karı kocayı kurşun yağmuruna tuttu. Saldırgan 06 EEN 66 plakalı bir otomobille olay yerinden kaçtı.
Haberin fotoğrafları