kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
İlgiyle takip edilen yarışmanın elemelerine, her yaştan insan katıldı. Bu küçük kızlar sempatik tavırlarıyla jüri üyelerinin beğenisini topladı.

Artık tartışmalar değil türküler konuşulacak

SEVAL DÜNDAR MAGAZİN
27 Temmuz'dan itibaren atv'de yayınlanacak olan 'Halkın Yıldızları'nın ön elemeleri devam ediyor. Geçen hafta, İzmir'de yapılan elemelere katılan jüri üyeleri, bu yarışmada tartışmaların değil, sadece türkülerin konuşulacağını söyledi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Artık tartışmalar değil türküler konuşulacak
atv ekranlarında yaz sezonunun iddialı yarışma programı 'Halkın Yıldızları'nın ön elemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Elemelerin üçüncü etabı geçtiğimiz hafta İzmir Ege Palas'ta yapıldı. Yüzlerce kişinin katıldığı elemeler oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Jüri, yarışmacı seçmekte zorlanırken, yoğun ilgi yüzünden seçmeler akşam geç saatlere kadar devam etti. 27 Temmuz'dan itibaren her cuma akşamı ekrana gelecek olan 'Halkın Yıldızları' ekranlarda türkü fırtınası estirecek. Ebru Akel'in sunuculuğu yapacağı yarışmada; yardımcı sunuculuğu ise Devrim Yalçın üstleniyor. Şakir Öner Gülhan, Kamil Sönmez, Kibariye ve Hilal Özdemir gibi güçlü seslerin jüri üyeliğini yaptığı yarışmada jüri üyelerinin ortak görüşü ise jüri tartışmalarının değil, yarışmacıların söylediği türkülerin konuşulacağı yönünde...

'BİZ DÜZGÜN JÜRİYİZ'
Türkiye'nin eşsiz seslerinden Kibariye de Oryantal Star'ın ardından bu kez 'Halkın Yıldızları'nın jürisinde yer alıyor. Bu yarışmayla izleyicilere türkü ziyafeti çekeceklerini söyleyen ünlü sanatçı, "Gerçekten izlenmeye değer, bol türkülü, bol müzikli bir yarışma olacak" diyor. Yarışmacıların ön planda olacağı bir programa imza atacaklarını söyleyen Kibariye, "Jüri üyeleri bu alanda kendilerini kanıtlamış ve sansasyonları olmayan isimler" diye konuşuyor. Yarışmanın bir diğer jürisi Kamil Sönmez, içinde çok güzel umutlar olduğunu, bu yarışmadan güzel sesler çıkmasını istediğini belirtiyor. Sönmez biraz hayal kırıklığı ile sözlerine şöyle devam ediyor: "İzmir elemelerinde çok zorlandık, müracaat eden arkadaşlarımız pek bizi mutlu etmedi. Ama yine de seçtiklerimiz içinde çok iyi sesler var."
Haberin fotoğrafları