kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Albüm kapağında tuvalet giymesin!

* Türkiye'de tam anlamıyla güzel giyinen ünlü var mı? Tam anlamıyla kimse yok. Tarz sahibi olarak da sadece Gülşen'i örnek verebiliriz. Türkiye'de sadece bir kaset çalışması için kısa bir sürede insanları hazırlıyorlar. Bizim amacımız taşınabilecek imajlar yaratmak. Bana göre Türkiye'de Tarkan, Kenan Doğulu bu anlamda başarılıdır. Kadınların saçları, giyinişleri çok çabuk değişiyor ve her kasette farklı biri olarak karşımıza çıkıyorlar. Çok makyaj kadını çok değiştiriyor.

* Peki Sibel Can size gelse onunla nasıl bir çalışma yapmak istersiniz? Bana göre Sibel Can tam bir assolist. İnanılmaz bir sesi ve çok güzel bir kalbi var. Açıkçası ben albüm kapağında onu tuvaletlerle görmek istemezdim. Bu konuda Gülben Ergen çok objektif yaklaşıyor. Bir assolistin çok arabesk görünmemesi gerektiğine en güzel örnektir.

* Assolistler her zaman sahne kıyafetleriyle mi görünmeli? Ben Muazzez Ersoy'u ya da Bülent Ersoy'u hiç spor kıyafetlerle görmedim. Assolist olmak, her yerde tuvalet giymeyi gerektirmiyor. İnsanlar bu durumda onların bakkala giderken de tuvaletle olmalarını bekliyor. Bizim yaratmaya çalıştığımız şey bu. Çünkü bana göre bunlar çok sıradan.

* Sizce ideal assolist görüntüsü nasıl olmalı? Petek Hanım (Dinçöz) çok genç ama kıyafeti ve makyajıyla o yaş farkını kapatıyor. Assolistler yaşını yaşamıyor. Biz Elif Hanım'da (Karlı) bunu ortaya çıkarmaya çalısıyoruz. Ajda Pekkan da assolist ama genç kız gibi. Kendi güzelliklerini yaşlarında yansıtmalılar. Her zaman topuz yaptırıp, çıkmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.