kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Katsav'ın eski çalışanı: Bedenimi ve ruhumu terörize etti. Seks kölesi gibiydim. O bir sapık. Onu nasıl hapisten kurtarırsınız?

"Katsav'ın seks kölesiydim"

İsrail eski Cumhurbaşkanı Katsav'ın hapisten kurtulması tecavüz mağduru A.'yı şok etti. Genç kadın TV'de yayınlanan basın toplantısında Katsav'a ateş püskürdü..
İsrail Cumhurbaşkanı Moşe Katsav, sonunda istifa mektubunu Meclis Başkanı Dalya İtzik'e sundu. Dün görevinden ayrılan Katsav'ın savcıyla anlaşıp hapisten kurtulması ülkede şok yarattı. Katsav'ın paçayı yırtmasına en büyük tepki tecavüz mağduru A. dan geldi... Televizyonlara çıkan A., sabık cumhurbaşkanına verdi veriştirdi: Karısı Gila ile seks yaparken beni düşündüğünü söylüyor, her sabah penisini çıkarıp gel dokun diyordu. Katsav bir sapık. Onu nasıl hapisten kurtarırsınız? Etek giy, altında çamaşır olmasın derdi. Seks kölesi gibiydim. Birkaç gün işe gelmedim. Aradı ve hayatımı cehenneme döndüreceğini söyledi. Dönmek zorunda kaldım. Döndüğümde, arkamdan yaklaşarak bana zorla sahip oldu. Katsav'ın avukatları, 'bu toplantıyı nasıl yayınlarsınız' diyerek kanallara ağır bir protesto gönderdi.