kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Beni bakkal müziği yapanla kıyaslamayın!

İlker GEZİCİ/MAGAZİN
Sevgilisi Kadir Doğulu için yazdığı 'Romeo' adlı şarkısına klip çeken Hande Yener, "Ne Hande, ne Mustafa... Bu yazın en iyisi Bengü" diyen Serdar Ortaç'ın sözlerine sert çıktı: Bakkal tarzı müzik yapanlarla kıyaslanmak istemiyorum! ..
Ünlü popçu Hande Yener, 'Nasıl Delirdim' adlı albümünün ikinci klibini, önceki akşam Taksim Dans Bar'da 'Romeo' adlı şarkısına çekti. Klipte rol alan sevgilisiyle yan yana poz vermekten kaçınan Yener, mümkün olduğu kadar dikkatli davrandı. 'Romeo' şarkısını sevgilisi için yazdığını söyleyen Yener, yaşadığı aşkı şöyle özetledi: "Kadir ile yeniden doğdum. Aşkı onda buldum, beni tamamladı. Şarkı yazacak kadar etkilendim ondan!" Ünlü popçu, şarkının adını da sevgilisine ithaf etti: "Kadir benim Romeo'm. Onun mesleğiyle ilgili yazılar yazıldı, birlikteliğimize tepki verenler oldu. Eleştirilere kulak asmadık. Basının bizimle ilgili kurduğu senaryoyu, yeni çektiğim klibime konu yaptım." Yener, müzik tarzının değişmesiyle ilgili olarak pek çok eleştiri aldığının hatırlatılması üzerine de şunları söyledi:

ADIMI SAKIZ ETMESİNLER!
"Ne ticari, ne de anlaşılmayacak bir müzik yapıyorum. Her albüm çıkaran röportajlarında benimle ilgili laf söylüyor. Bu normal ama kendini eğitmeyen, yaptığım müziğin ne olduğunu bilmeyenler, ismimi sakız gibi kullanmasın. İyi iş yapan kalitesini belli eder zaten!" Yener, Serdar Ortaç'ın "Ne Hande, ne Mustafa! Yazın en iyisi Bengü" şeklindeki açıklaması içinse şu yorumu yaptı: "Bakkal tarzı müzik yapanlarla kıyaslanmak istemiyorum, cevap vermiyorum. Fark ortada!"

KÜS DEĞİLİM!
Hande Yener, geçtiğimiz günlerde davalık olduğu Demet Akalın ile ilgili konuşmayı da ihmal etmedi: "Demet çok konuştuğu için dava açtım. Kendini müzikle geliştiren biriyim, kimseye laf atmıyorum. Demet benden beslenmiş olabilir. Sadece Demet'le değil, kimseyle küslüğüm yok." İki ünlünün arasındaki tartışma, Akalın'ın "Yetişemediğim işlere Hande gidiyor" sözleriyle başlamıştı. Yener, Akalın'a 50 bin YTL'lik dava açmış, Akalın da özür dilemişti.
Haberin fotoğrafları