kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Burcu Kara - Yavuz Bingöl

Damadın işleri arttı düğün tarihe karıştı

Mehmet ÇALIŞKAN
Bir yıldır nişanlı olan Burcu Kara ile Yavuz Bingöl, 07.07.2007'de evlenmeyecek. Nikahı erteleyen çift gerekçe olarak, Bingöl'ün iş yoğunluğunu gösterdi..
Genç oyuncu Burcu Kara ile ünlü türkücü Yavuz Bingöl'ün 7 Temmuz'da yapılması beklenen nikahları başka bahara kaldı. Çift, aylar öncesinden açıkladıkları tarihte evlenmeyişlerine gerekçe olarak; Yavuz Bingöl'ün işlerinin yoğunluğunu gösterdi.

HADEME OLUYOR
Bingöl, geçtiğimiz ay piyasaya çıkardığı 'Yare' adlı albümü için aylarca stüdyolarda sabahlamıştı. Albümün piyasaya çıkmasının ardından yoğun konser trafiği başlayan Bingöl; evlilik hazırlığı yapacak vakit bile bulamadı. Konserlerinin yanısıra yakın arkadaşı Mahsun Kırmızıgül'ün oyunculuk teklifini de geri çeviremeyen Yavuz Bingöl, 'Beyaz Melek' filminin kadrosuna katıldı. Bu yoğunluk doğal olarak Burcu Kara'nın gelinlik giymek için bir süre daha beklemesine zemin hazırladı. Bingöl, 'Beyaz Melek'te bir hastanedeki hademeyi canlandırırken, gelinlik giymesi ertelenen nişanlısı Burcu Kara da şu sıralar Bursa'da tatil yapıyor.