'En uzak noktalara kadar gideceğiz'
İLİŞKİLİ HABERLER
'En uzak noktalara kadar gideceğiz'
ÖNCELİKLİ büyüme hedeflerinin yurtdışı pazarlar olduğunu belirten Mert Aşkın, "Yönetim kadrosu olarak ciddi bir yurtdışı tecrübesine sahibiz ve Türk mutfağının yurtdışında yeteri kadar temsil edilmediğini düşünüyoruz. Köşebaşı olarak en yakınımızda bulunan Atina'da bir restoran açtık. Şimdi, en uzak noktalara kadar gitme arzusundayız. Brezilya'dan sonra Kuzey Amerika başta olmak üzere Almanya, İngiltere ve İtalya'da şubeler açmak istiyoruz" dedi.
Yayın tarihi: 24 Haziran 2007, Pazar
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/06/24//haber,55CF089CC9AC4B748527B5FA47E6B6D5.html
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2007, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.