kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
YALNIZ BAŞINA GEZDİ 24 yaşındaki ‘küçük’ Hilton, Kapalıçarşı’yı yalnız gezdi. Sosyetik güzel kısa şortu, spor ayakkabıları ve rahat tavırlarıyla dikkat çekti

Paris hapiste, kız kardeşi Kapalıçarşı alışverişinde

Hapisteki Paris Hilton'un kız kardeşi Nicky, Kapalıçarşı'da alışveriş yaptı. Sosyetik güzel, 200 YTL'ye cam ve ahşaptan yapılmış takı satın aldı..
Hilton otellerinin vârislerinden Paris Hilton ABD'de hapis cezası çekerken, kız kardeşi Nicky İstanbul'da geziyor. Alem'in 15'inci yıl kutlaması için Türkiye'ye gelen Nicky Hilton, dün Kapalıçarşı'da alışveriş yaptı. Aldıklarına 200 YTL harcayan Nicky Hilton, tercihini boncuklardan yana kullandı. Alışverişte altın ya da gümüş takı almayan sosyetik güzel, parasını sadece cam ve ahşaptan yapılmış boncuklara harcadı.

İKİNCİ DURAK AKMERMEZ
Kısa kot şortu, spor ayakkabıları ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken 24 yaşındaki ünlü yıldız İstanbul'daki alışveriş turuna, daha sonra Akmerkez'de devam etti. Hilton burada, Gilan mağazasını ziyaret etti. New York'daki ünlü 5'inci Cadde'de de mağazası bulunan Gilan'ın mücevherlerini çok iyi tanıdığını belirten Hilton, Dolmabahçe Sarayı'ndaki davete de bu markanın tasarımları ile katılmak istediğini belirtti.
Haberin fotoğrafları