kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Tarhunlu somon fırın

Isıtılmış yağda balıkların her iki yüzlerini hafif sararıncaya kadar ilk yüzünü 3 dakika, ikinci yüzünü 2 dakika kızartıp bir fırın kabına yerleştirin. Soğan, iki çorba kaşığı tarhun ve kremayı ilave edin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 12-15 dakika pişirin. Üzerine kalan tarhunu serperek servis yapın.

MALZEMELER
2 kişilik
*
2 adet somon fileto

* 1 çorba kaşığı zeytinyağı

* 1/2 adet küçük boy soğan

* 3 çorba kaşığı tarhun (doğranmış)

* 6 çorba kaşığı krema (çırpılmış)