Isıtılmış yağda balıkların her iki yüzlerini hafif sararıncaya kadar ilk yüzünü 3 dakika, ikinci yüzünü 2 dakika kızartıp bir fırın kabına yerleştirin. Soğan, iki çorba kaşığı tarhun ve kremayı ilave edin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 12-15 dakika pişirin. Üzerine kalan tarhunu serperek servis yapın.
MALZEMELER 2 kişilik
* 2 adet somon fileto
* 1 çorba kaşığı zeytinyağı
* 1/2 adet küçük boy soğan
* 3 çorba kaşığı tarhun (doğranmış)
* 6 çorba kaşığı krema (çırpılmış)
Yayın tarihi: 20 Haziran 2007, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/06/20/gny/haber,A1067D28DCDB4160AEFBA6AD94DE2CDE.html
Tüm hakları saklıdır.