kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Gülben Ergen kendini çok iyi hissettiğini yazdı.

İsim vermeden verdi veriştirdi!

Esin ÖVET-MAGAZİN
Gülben Ergen, son günlerde hakkında konuşan Petek Dinçöz ve Emral Avşar'a, internet sitesinden yanıt verdi..
Son günlerde Petek Dinçöz ve Emral Avşar'ın kendisiyle ilgili açıklamalarına yanıt vermeyen Gülben Ergen, sonunda suskunluğunu bozdu. Ünlü sanatçı, önceki gün kendi internet sitesinde 'isim vermeden' Dinçöz ve Avşar'a yanıt verdi. "Sarhoştan, cahilden ve kaybedecek hiçbir şeyi olmayanlardan uzak dur derler" diyen Gülben Ergen, sitesinde şunları yazdı:

BUNLARIN MESLEĞİ MEÇHUL

"O kadar çok sevenim var ki, varlığıma dayanamayan insanlar hemen fark ediliyor. Meslekleri bilinmiyor bunların. Ekranda görünmek, telefona bağlanmak, sürekli ama sürekli olumsuz cümleler kurup, zehirlerini haykırmak! Bir de yalanlar, senaryolar... Beni takdir edenlerin yanında başarımı çekemeyen bazıları, bana yüklendikçe bende boğuluyorlar aslında. İsmimi kullandıkça bana takdirler yağıyor. Bilseler asla yapmazlar ama dayanamıyorlar belli."

KİMSEYE SIĞINMADIM
Yazısında, "Şu Golf turnuvasınra sahneye çıkmakla ne iyi etmişim. Bir bir dökülenleri gördüm" diyen Gülben Ergen, Emral Avşar'ın "Hülya'ya sığınmıştı" açıklamasına şu yanıtı verdi: "Şunu söylemeliyim ki; ben kimsenin omzunda ağlamadım, kimsenin evine sığınmadım. Ayrıca böyle bir dostane yaklaşımla da hiç karşılaşmadım."
Haberin fotoğrafları