Fenerbahçe'nin kadrosunun iddia edildiği gibi iyi olmadığını savunan Mumcuoğlu, "Nerede Dünya ve Avrupa şampiyonu kürekçileri" dedi.
'F.Bahçe panik içinde'
Kürekte savaş kızışıyor. G.Saray'dan Fenerbahçe'nin iddialarına sert yanıt geldi, Şube Kaptanı Mumcuoğlu, "F.Bahçe 100. yılda şampiyon olamama endişesini taşıyor" dedi..
G.Saray Kürek Şubesi Kaptanı Barbaros Mumcuoğlu, "Biz, şampiyonlukların konuşarak değil, kürek çekerek kazanıldığına inanıyoruz" dedi. F.Bahçe Şube Kaptanı Ozan Bayülken'in SABAH'A yaptığı açıklamalara cevap veren Mumcuoğlu, "Federasyon başkanı Çetin Öztürk, eski sporcumuz ve G.Saray kongre üyesidir. Ama bize avantaj sağladığı iddiaları gerçek dışıdır. Ayrıca yeni kurallar gereği her sporcu milli takıma kendi antrenörü ile gitmektedir. Bunlar Fenerbahçe'nin 100. yılda kürekte şampiyon olamayacağı endişesiyle dile getirilmiş sözlerdir. Onurlu mücadelemize leke sürülemez" dedi.
Yayın tarihi: 16 Haziran 2007, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/06/16//haber,160B9AAA37C64E30984A3278DFE7D30C.html
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2007, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.