kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
7 yaşına giren Engin Deniz, babası İsmail Hakkı Sunat'ı çok özlüyor.

Oğlum inşallah Tamer'i model alır

* Oğlunuz Engin Deniz'in Tamer Karadağlı ile arası nasıl? Tamer'le birlikte bir süper kahraman icat ettiler; 'Tamerman' diye. Okulda Engin Deniz'i bir arkadaşı üzmüştü. "Babam gelip seni döver" demiş. Onlar da 'Tamerman'ı yarattılar. Gerekirse gelir, okulda korur gibi...

* Babası yerine mi koyuyor Tamer Bey'i? Erkek çocuğu olarak bir model almak isteyebilir. Tamer de güçlü bir insan. İnşallah onu model alır. Ama dünya üzerinde hiçbir erkek rahmetli İsmail Hakkı gibi sevemeyecek oğlumu. Olağanüstü güzel bir çocuğum var. Pozitif enerji kaynağım benim. Ona sahip olmak, her şeye sahip olmak demek.

* Oğlunuz babasının öldürüldüğünü biliyor mu? Evet. Psikologlar anlatmam gerektiğini söylediler. Ama o kadar küçük bir çocuğun ölümü kabullenmesi çok zor oluyor. Anlıyor, geri gelmeyeceğini biliyor ama babasını özleyince "Biz de gidelim cennete" diyor. Ya da aradan üç ay geçiyor, kapı çalıyor, "Babam mı geldi?" deyiveriyor birden. Allah kimseye böyle ölüm acısı vermesin. Çok yakışıklıydı, çok aşıktık, böyle olmamalıydı.