kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
'6 YIL BİRLİKTE OLDUK'... Melike Gürel 6 yıl birlikte olduğu Melikşah Turan'ın kendisini oyaladığını söylemişti.

Sevişme görüntülerini yayma tehdidi yaktı

Canan YILMAZ / MERKEZ
Melike Gürel'i sevişmelerini internete vermekle tehdit ettiği öne sürülen Melikşah Turan 58 gün tutuklu kaldı. Turan görüntüleri internete verme niyetinin olmadığını söyledi..
İstanbul ve Bodrum'daki A Plus gece kulüplerinin ortaklarından Melikşah Turan'ın, geçtiğimiz kasım ayında kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisi Melike Gürel'i sevişme görüntülerini internete vermekle tehdit ettiği iddia edilmişti. Evli ve iki çocuk babası Turan'ın ayrılma teklifini kabul etmeyerek, evinin ve otomobilinin camlarını kırdığını, babasını kaçırmakla tehdit ettiğini öne süren Melike Gürel "6 yıl birlikte olduk. Eşinden boşanacağını söyleyerek beni oyaladı. Ondan ayrılmak istediğimi söyleyince çılgına döndü" demişti. Tehdit ve şantaj suçlarından 58 gün tutuklu kalan Turan, Şişli 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın ilk duruşmasında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Melikşah Turan halen devam eden davada komploya kurban gittini söyledi.

'İKİNCİ EŞİM GİBİYDİ'
Ünlü işletmeci, "Kendisiyle birlikte olmaya başladıktan sonra kendisinin ve ailesinin geçimi için maddi olarak destek oluyordum. O benim ikinci eşim gibiydi. Ancak ilerleyen yıllarda çevresindeki bazı kişilerin etkisiyle ilişkimiz tamamen menfaat ilişkisine dönüştü. Ben maddi desteğimi çekince ayrılmaya karar verdi. Bunun üzerine tehdit telefonları almaya başladım. 'Bu işten Melike mağdur oldu' diyerek benden para istediler ve işyerimi kurşunlatmakla tehdit ettiler" diye konuştu.