kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
İzel, albümünün fotoğraf çekimlerini Tülin Şahin’in danışmanlığında yaptı.

Bana yakışmıyorsa Sezen Aksu şarkısı söylemem!

İLİŞKİLİ HABERLER
Bana yakışmıyorsa Sezen Aksu şarkısı söylemem!
* 20 yılda 10 albüm yaptınız. Kariyeriniz hep böyle iki yılda bir albüm çıkartarak mı devam edecek? Teknik olarak bu durum iki yılda bir yaşanabiliyor. Eskiden yurtdışı hayallerim vardı, o hayalleri de terk ettim. Hırssız, tembel, vizyonu dar biri olduğumdan değil. Bizim sektörün yapılanmasından dolayı. Türkiye'den bir sanatçının bu dönemde yurtdışında var olması mümkün değil. Okyanusta transatlantik olamayacaksam, bir gölde taka olmayı tercih ederim.
* 'Işıklı Yol'da bir tane bile Sezen Aksu şarkısı yok. Neden? Bir önceki albümüm 'Bir Dilek Tut Benim İçin'e adını veren şarkı bir Sezen Aksu şarkısıydı. Herkes bir Sezen Aksu şarkısı seslendirmek ister. Ama sanatçıya şarkının yakışması önemlidir. Her Sezen Aksu şarkısı, söyleyene her zaman yakışmaz ki. Sanıyorum Sezen Hanım'ın içi de, şarkısının söyleyen k işiye yakışmamasına razı olmaz. Benim söyleme şeklime yakışmadığı halde Sezen Aksu şarkısı diye ille de o şarkıyı seslendiremem.
* 20'nci sanat yılınızı kutluyorsunuz, geriye baktığınızda hayatınızda neleri ıskaladığınızı söyleyebilirsiniz? Aile kurmayı, çocuk sahibi olmayı! Şimdi belli bir yaşa gelmiş bir çocuğum olmasını isterdim. Bir aile yaşamına sahip olmayı hep istedim ama olmadı.
* Neden? Belki işimi fazla koruduğum için ilişkilerimi korumayı ıskaladım. Belki doğru insanla karşılaşmadım. Belki hayatımın bir döneminde göz ardı ettiğim küçük bir ayrıntıyı ıskaladım...