kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Ahmet Bayer’in özel tekerlekli sandalyesinin birçok özelliği var. İstediğinde felçli bölgeleri hareket ettirebiliyor. Yükselme özelliği sayesinde raftan istediğini alabiliyor. Bayer bu sandalyeden iki tane almış; biri ev, biri ev dışı için.

İyileşir iyileşmez yine dalacağım

ÖNER ÖNGÜN
Bodrum'da tüplü dalış yaparken vurgun yiyen ve boyundan aşağısı felç olan işadamı Ahmet Bayer umudunu hiç kaybetmemiş: Yıl sonu yürüyeceğim ve yeniden dalacağım ..
DAVETTE DOSTLARIYLA BULUŞTU
Eylül ayında Bodrum'da tüplü dalış yaparken vurgun yiyen ve boyundan aşağısı felç olan işadamı Ahmet Bayer, hızla iyileşiyor. Almanya'da 6 ay tedavi gören ve İstanbul'a dönen Ahmet Bey, geçen hafta eşi Sinem Hanım'la Boğaz'da gezinti yaparken görüntülenmişti. Bayer önceki akşam da Uğur Batur'un doğum günü partisinde yakın dostlarıyla biraraya geldi.

ALMANYA'DAN ÖZEL SANDALYE
Almanya'dan getirttiği özel elektrikli sandalyesi ile davete katılan Ahmet Bayer ayaklarını tekrar oynatmaya başladığını söyledi ve şöyle konuştu: "Yıl sonunda tekrar yürüyüp ayağa kalkacağıma eminim. İyileşince ilk işim de yeniden dalmak olacak. Ben sudan hiçbir zaman ayrılamam."