|
|
|
|
|
|
"İstanbul'da şu anda 'in' bir kulüp yok"
- Siz sadece kendi mekânlarınızda mı yemek yersiniz yoksa başka mekânlara da gider misiniz? - Giderim. Tuus'a ve House Cafe'ye gidiyorum. Kıyı, Park Fora, Balıkçı Sabahattin sevdiğim balıkçılar. Et lokantası olarak Tike, Köşebaşı, Garaj. Müzedechanga ve Mangerie'ye de gidiyorum.
- Gece kulübü? Açıkçası kendi mekânlarımız dışında pek bir yere gitmiyorum.
- Oralarda neler oluyor diye merak etmiyor musunuz? - O kadar çok vakit ayıramıyorum açıkçası. Kendi gece kulüplerimizde bulunmak yeterince vakit alıyor.
-
Peki şu an İstanbul'daki en 'in' gece kulübü hangisi sizce? - Şu anda çok popüler olan bir gece kulübü olduğunu düşünmüyorum.
- Aslında ABD'de mühendislik eğitimi almışsınız. Almanya'da Bosch-Siemens'de, Türkiye'de Arçelik'te çalışmışsınız. O sektörden buraya nasıl geçtiniz? - İlgim olması sebebiyle. Ortaklarım bu işi yapıyordu zaten. Vogue projesinde bir araya gelmemiz, ondan sonra da mevcut bilgilerimizi ve işlerimizi geliştirip İstanbul Doors yapısı altına girmemizle oldu.
- Babanız Uğur Ekşioğlu uzun yıllar Koç'ta yöneticilik yapmış bir işadamı. Siz de o yolda ilerlerken bu sektöre geçmişsiniz. Babanız sizin için endişe etti mi? - Etti ama işin mahiyetinin ne olduğu veya başkaları tarafından nasıl algılandığı önemli değil. Aslolan onun iyi bir şekilde yapılıyor olması, herkesin keyif aldığı işlerde kendini gerçekleştirebilmesi. O zamanki hislerini babama sormak lazım tabii. Onun adına bir şey söyleyemem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|