
hakan pakdemır
29.03.2007 02:46:54
bende bı ogrencı olarak az cok okullarda ne yasangını cok ıyı bılıyorum her okulun kendını dıgerlerınden ustun goren bı kac ogrencısı vardı ve bunlerı ne yonetım gorur nede guvenlıkler.okul ıcerısınde ıstedıklerını yapabıleceklerını zannederler ve genelde yapıyolarda fakat bı gun o bıkac ogrencı kendılerını cok kutu bı yerlerde bulacaklar.bı sekılde cezalandırılacaklardır.

mustafa gökçen
28.03.2007 11:47:49
yazık deilmi bu ölene,bir anlık gaflet cahillik işte sonuç biri mezara digeri cea evine iki genç türkiyeye faydalı olacakken fikirler,tartışılmalı kavga çözüm deil.

ikram bilge
28.03.2007 11:34:51
insanları birbirlerine düşman yapan onları yönetenlerdir.biri mezara öteki zindanlara.anneleri babaları kardeşleri sevenlerinin düştükleri kederli durum.onları yönetenler şimdi ne kadar mutlular.görmek isterdim.çok yazık.