
yusuf tümay
20.01.2007 01:43:53
ben besıktas taraftarıyım ve sevgılı fenerlı arkadaslara soruyorum nıcın hıç bır yonetıcınız ve medya gucunuz levent bıcakcı varken ses cıkarmıyordu.o zaman guzeldı demı ortalık.nasıl olsa fener oyle boyle sampıyon yapılacaktı.onun için ses seda yok.şimdigecen sene bır gol atamayıp sampıyonlugu kaçıran fener cingar cıkartıyor.bıde herkes dıyormuskı fener olmasında kım sampıyon olursa olsun.tabı derler sızın o tesıs zengını baskanlarınız sıze çok basarı getırdı.18 takımlı lıgde 17 takımın dusmanı halıne geldıgı kulup olmakta buyuk basarıdır.

MESUT KUMRU
19.01.2007 14:22:45
sn.bakanımız şikecilerin üstüne gitse bence daha iyi olur geçmişte ve şimdiki başarılara bakın sn.ulusoyla gelmiştir sn.bakanım hırsınızı şike yapanlara yansıtırsanız ülkemiz spor alanında daha fazla başarılara imza atar.

zeki içöz
19.01.2007 12:53:17
Şampiyonlukların masa başlarında meclis koridorlarında belirlendiği günlerin özlenmesi ne kadar acı. O karanlık dönemlerde şampiyon olanlar ve ulusal takım edirneden ötede 7-8 gol yiyipde 1 gol atarsa şerefli yenilgiler alırlardı..O dönemlerden geldik, İngilterede bize gol attıklarında seyirciler sahaya girip futbolcularıyla sarmaş dolaş oldukları günleride gördük. 10 yıl dünyayı titrettik. Ama menfaatçiler, karanlığı özleyenler, al- verciler, dün yaptıklarını unutup bir günde pir-i pak olan hakem eskileri amaçlarına ulaşmak üzereler. Yiğitlik yılmadan mücadele etmektir. 120 kiloluk Abdullah Kiğılı ve Hadi Türkmen gibilerin 1 gün içinde istifa ettikleri başkanlıktan kaçmayan, Hükümet ve tüm şer güçlerin karşısında dimdik duran Haluk Ulusoy'a mücadelesinde başarılar diliyorum.