|
İnegöl dürüm
Isıtılmış yağda köfteleri karıştırarak 2-3 dakika ısıtın. Her bir lavaş ekmeğinin üzerine humus, acılı ezme sürüp, sivribiber, roka ve en üste köfteleri paylaştırın. Lavaş ekmeklerini dikkatlice katlayın ve soğan saplarıyla bağlayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika daha ekmekleri ısıtıp servis yapın.
MALZEMELER * 1 paket İnegöl köfte
* 1 çorba kaşığı zeytinyağı
* 4 adet lavaş ekmeği (porsiyonluk)
* 4 çorba kaşığı humus (hazır)
* 4 çorba kaşığı acılı ezme (hazır)
* 4 adet sivribiber (közlenmiş, iri doğranmış)
* 1/2 adet taze roka
* 4 adet taze soğanın yeşil kısmı
|