|
|
|
|
Yemekte dışarıya çıkıyoruz: Hindistan'a denize ya da şarabistana
Bu haftayı dışarda yemek yiyerek geçirmek isteyenlere üç alternatif. 8- 19 Kasım tarihleri arasında The Ritz-Carlton'da Geleneksel Hint Yemekleri Festivali düzenleniyor. Tandoori fırınında baharat, Murg Tikka gibi yiyecekleri tatmak için kişi 80 YTL ödüyorsunuz. (Bilgi: 0212- 334 4188). Eğer tercihinizi deniz ürünlerinden yana kullanacaksanız adresiniz Spazio olacak. 6-18 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek, Deniz Ürünleri Haftası'nda Izgara levrek, güveçte mürekkepbalığı gibi seçenekleriniz olacak. (Bilgi: 0212 368 1234) Dışarda yemek için başka bir alternatif ise Doluca'nın aralarında Aija, Changa'nın da olduğu İstanbul'un 11 restoranında başlattığı özel şarap mönüleri. (Bilgi: 0212 327 27 19)
|
|
|
|
|
|
|
|
|