|
|
|
|
'Zeytinyağı hafif acı olur'
Kristal'e en iyi zeytinyağı unvanını hangi özelliğinin kazandırdığını Noel Micaleff'e, sorduk: "Kristal'i diğerlerinden ayıran en önemli özellik lezzetidir. Bir gıda ürününde en belli başlı kriterler, kusuru olmaması ve lezzet açısından aranan özellikleri maksimum derecede içermesidir. Kaliteli bir zeytinyağında da aroma, lezzet ve dili okşayan hafif acılık aranır. Bunlar bizim senelerdir geliştirdiğimiz ürün seçim metodumuzdur." Kristal, zeytinleri ve rafine edilmemiş zeytinyağlarını Ayvalık, Edremit, Burhaniye, Gömeç gibi yerlerden özel olarak seçerek alıyor. Micaleff ailesinin sahip olduğu fabrikalar yılda ortalama 10-12 bin ton zeytinyağı üretiyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|