Amerikan Forbes dergisi dünyanın en pahalı restoranlarını listeledi. Listenin başında Japonya'nın başkenti Tokyo'daki ünlü et restoranı Arawaga var. Etlerini sadece bir özel çiftlikten sağlayan Aragawa, servisi biber ve hardal soslarıyla yapıyor. Müşterilerin dahi seçilerek kabul edildiği restoranda Wagbu bifteğini tatmanın maliyeti ise 537 YTL. Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan Alain Ducasse restoranları ise sadece 50 konuğu ağırlayabiliyor. Ancak restoran çalışanı sayısı 55. Bir akşam yemeğinin kişi başı fiyatı ise 338 YTL'yi buluyor. Ünlü İngiliz yemek gurusu Gordan Ramsay'in restoranı 1998'den beri hizmet veriyor. Mönüde güvercin etinden kuzuya birçok özel yemek var. Kişi başı fiyatı 268 YTL.