Şu an
15 Ekim 2006 - Pazar
tarihli sabah.com.tr'yi okumaktasınız.
Bugüne ait sabah.com.tr içeriği için
tıklayın »
kapat
Google Arama
Ailelerin de gittiği esnaf lokantası
Beğendiklerim:
Beğenmediklerim:
Beğendiklerim:
İstanbul'da her gün 200 çeşit civarında yemeğin pişirilip tüketildiği bir başka lokanta olduğunu sanmıyorum. Yemekler lezzetli, fiyatlar mütevazı. İstanbul'un bence en iyi dondurması da burada yapılıyor.
DİĞER GURME HABERLERİ
Şehirdeki son İtalyan
Manzara ve lezzet bir arada
Yemek bizden sorulur
Bu mönüye karşı koymak zor
Tatlılarıyla baştan çıkarıyor
Müzede lezzetli eserler de var
Sanki küçük Japonya
Çorbada Japon eriştesi var
Dönerin de şifalısı varmış
Manzara baş döndürüyor
Guruba karşı bir keyif
Rakılı ve biberliden sonra isotlu dondurma
Tarihi köşkte ızgara keyfi
Ummanda mutfak derdi olmaz!
Şöhretli aşçıların bavulunda ne var?
Bahçe vaha gibi yemekler vasat
Seyyar tezgâhından AB'ye
Boğaz'a nazır lezzet mekânı
Yüz milyon yıllık tarih kitabı: Şarap
Cumartesi Yazarlar
Güncel
Yaşama Dair
Sinema
»
Gurme
Hızlı Erişim
------------------
Ali Poyrazoğlu
Refik Durbaş
Atilla Dorsay
Prof. Dr. Bengi Semerci
Tamaro'dan siyasi roman
İtalyan yazar Susanna Tamaro, yeni romanı Sesimi Dinle'de bu kez
...
O bir dünya vatandaşı
Bundan 20 yıl önce İtalya'dan tatil için geldiği Türkiye'ye hayran
...
78. yaşını sahnede kutladı
11 Ekim'de 78 yaşını dolduran Yıldız Kenter, Kültür ve Turizm Bakanı
...
Huzur için bir küçük kaçamak
Safranbolu'nun sayfiye beldesi olan Bağlar'da geçtiğimiz ay açılan
...
Japon kökenli, Avrupa yapımı korku filmi
Sessiz tepe
, korku-gerilim türü içinde bir tür üstün-yapım sayılabilir.
Günün İçinden
|
Yazarlar
|
Ekonomi
|
Gündem
|
Siyaset
|
Dünya |
Televizyon
|
Hava Durumu
Spor
|
Günaydın
|
Kapak Güzeli
|
Astroloji
|
Magazin
|
Sağlık
|
Bizim City
|
Çizerler
Cumartesi
|
Aktüel Pazar
|
Sarı Sayfalar
|
Otomobil
|
Dosyalar
Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.