|
 |
 |

  |
|
Tango zamanı
Haydi Türkiye ekran başına. Millilerimiz 13.30'da favori Arjantin'le oynuyor.
Yenilsen de yensen de Türkiye seninle
Japonya'da destan yazan 12 Cesur Yürek, son olimpiyat şampiyonu Arjantin ile çeyrek final mücadelesine çıkıyor, Türkiye 13.30'daki maçı bekliyor.
Japonya'daki Dünya Basketbol Şampiyonası'nda rakiplerini bir bir devirerek tarih yazan Türkiye, çeyrek finalde bugün son Olimpiyat şampiyonu Arjantin ile karşılaşıyor. Slovenya galibiyeti yaşadığımız Saitama kentindeki mücadele 13.30'da başlayacak ve NTV'den canlı yayınlanacak. Turnuva boyunca sakatlıklardan en fazla zarar gören takım olan Türkiye'de zorlu Arjantin sınavı öncesi Ersan yine yok. Ayak bileği şişen İbrahim sahada olacak ancak ne kadar verimli olabileceği belli değil. Ermal, Kaya, Fatih, Ender, Hakan, Kerem ve Serkan'ın hafif sakatlıkları bulunuyor ancak tarih yazmayı sürdürmeye kararlı 12Cesur Yürek, Arjantin sınavını da geçeceklerine inanıyor.
SKORU 5 KİŞİ SIRTLIYOR Son yılların en başarılı basketbol takımı olan Arjantin, Japonya'da da çizgisini sürdürdü. Kadrosunda 4 NBA oyuncusu bulunan Arjantin, ilk turda Fransa, Sırbistan, Venezüela, Nijerya ve Lübnan'ın bulunduğu A Grubu'nda tüm maçlarını kazandı. Tangocular, ikinci turda ise B Grubu dördüncüsü Yeni Zelanda'yı 79-62 yendi. San Antoino forması giyen Ginobili, 6 maçta 98 sayıyla takımının en skoreri olurken, Scola 89, Herrmann 69, Nocioni 67, Oberto da 60 sayı ürettiler.
|