|
 |
 |

Antalyaspor Souza ve Mila ile anlaşma sağladı
Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımında oynayan Honduraslı Maynor Souza ve Avusturya Wien takımında top koşturan Polonyalı Sebastian Mila ile anlaşma sağlandığını bildirdi.
Murat Süğlün, Antalyaspor'un şu ana kadar 4 yabancı oyuncuyu kadrosuna dahil ettiğini kaydetti. Süğlün, takımın iki yabancı futbolcu eksiği olduğunu belirterek, Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımında oynayan Honduras Milli Takımının kaptanı Maynor Souza ile prensipte 3 yıllık anlaşma yaptıklarını kaydetti.
Souza'nın
bu hafta içinde Antalya'ya gelerek imza atacağını belirten Süğlün, ''Ayrıca Avusturya Wien takımında top koşturan Polonyalı Sebastian Mila ile anlaşma sağlandı. Mila da büyük ihtimallehafta içinde gelerek sözleşmeye imza atacak'' dedi.
Yabancı transferini Sebastien Mila ile kapatacaklarını dile getiren Süğlün, ''Antalyaspor'un hedefi öncelikle Süper Ligde kalıcı olmaktır. Daha sonraki hedef Antalya'yı UEFA kupasında temsil etmektir. Transfer çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz'' diye konuştu.
Antalyaspor'un eylül ayının ortalarına kadar hazırlıklarını Isparta Davraz'da sürdüreceğine belirten Süğlün, sıcakların azalmasıyla takımın Antalya'ya döneceğini bildirdi.
(AA)
|