kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Dünya Kupası
   Son Dakika
   News in English
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Kültür Sanat
   Turizm Rehberi
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Yediğiniz tavuğu internetten takip edin
Tavuklarımıza lezzet geldi
Yediğiniz tavuğu internetten takip edin

Yediğiniz tavuğu internetten takip edin


Keskinoğlu'nun lezzetli tavuklarının kimlik kartı farklı. Bir Fransız tavuğu bu; Hubbard Isa Red Ja Broiler. Bu tavuk 45 günlük Broiler, 64 günlük Sasso'dan da daha uzun zamanda kesime hazır hale geliyor ve 80 günde gelişimini tamamlıyor. Tüyleri kızıl kahverengi, göğüs ve bacakları daha ince ve daha uzun. Zengin aroma ve lezzetinin vücudundaki yağ dağılımının daha dengeli olmasından kaynaklandığı belirtiliyor. Bu tavuklar da doğal yemlerle beslenerek ve günün altı saatini karanlıkta doğal uyku ortamında geçirerek yetiştiriliyor. Keyf-i Lezzet'in bir başka özelliği de, ürün etiketindeki kod numarasıyla, www.keskinoglu. com.tr adresindeki ürün izleme bölümüne girilerek, tavuğun geriye dönük resmi raporları, dezenfeksiyon belgeleri, hatta taşıyan araçlar dahil, tüm bilgilerine ulaşılabilmesi. Evet, artık bizim de güvenilir ortamlarda üretilen lezzetli tavuklarımız var. Her iki cins de, en müşkülpesent gurmeleri bile tatmin edebilecek özelliklere sahip. Bu yeni ürünlerin fiyatları sıradan tavuklara göre yüzde 30 civarında daha pahalı. Ancak Keskinoğlu bir süre tanıtım amacıyla Broiler türü tavuklarla aynı fiyata satmayı sürdürecek.
DİĞER GURME HABERLERİ
 Gıda zehirlenmesi tezgâhlarda...
 Yaz aylarının leziz dumanı
 Dünyanın en lezzetli fıstığı
 Bize özgü lezzetler hangileri?
 Prensesi uyutmayan minik yeşil tane
 'Baklava bizimdir bizim kalacaktır'
 Ece'den mutfak dersleri
 Kahvaltıda Van lezzeti
 Bulgur sonunda sınıf atladı
 Zengin olmanın derdi başka
 Bize de mi lolo?
 Isparta'yı mutlaka keşfedin
 Şarapçıların bilek güreşli
 Ağız tadıyla okunacak dergi...
 Kırmızı noktalı kahvehaneleri bir padişah kapattı diğeri açtı
 Anne kahvaltısı için günün her saati gidilebilir
 Kuşkonmazın zamanı geldi
 Şarap dünyasının son gözdeleri
 Mis kokan zencefilli kurabiyeler
    Pazar Sabah Yazarlar
    Güncel
    Hobi
    Röportaj
  » Gurme
    İyi Yaşa
Şimdi tatilin tam zamanıdır
Şimdi tatilin tam zamanıdır
Ne istiyoruz? Tatil! Ne zaman istiyoruz? Şimdi! Geleceğin derdine...
Heidelberg'den izlenimler
Heidelberg'den izlenimler
Filozoflar yolu, üniversite, baskı merkezleri, Hegel, Max Weber, Ren...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.