|
 |
 |
 |
'Tablo benimdir almayın'
Ankara'da bir sanat galerisinden "patronlarına göstermek için" aldığı Adnan Turani'ye ait tabloyla kaybolan hırsızın resim konusunda bilgili olduğu söyleniyor.
Galerisindeki en değerli tablolardan birini soğukkanlı bir hırsıza kaptıran sanat galerisi sahibi İlayda Babacan olayın şaşkınlığını halen üzerinden atamadı. Olay sırasında kendisinin galeride olmadığını, yerine bir görevlinin baktığını anlatan Babacan şöyle konuştu: "1.70 cm. boylarında, esmer, siyah saçlı, kahverengi gözlü bir adam galeriye gelip patronları için tablo baktığını söylemiş, görevli de güler yüzüne ve konuşmasına aldanmış. Birkaç tablo beğenen adam, patronlarına göstermek için tabloları götürmek istemiş, görevli de bir güvenlik görevlisi eşliğinde tabloları götürmesine izin vermiş."
'HİÇ ŞÜPHE ÇEKMEDİ' Tabloları ünlü ressamların isimlerini vererek arayan hırsızın şüphe çekmediğini söyleyen Babacan, "sanat bilgisi varmış" dedi. Babacan sanatla ilgili kişilere e-mail'ler atarak tabloyu görenlerin satın almamasını, kendisine derhal haber vermesini istedi.
Nurdeniz KUTSEL / HABER MERKEZİ
|
|
|
|
 ibrahim altan 27.04.2006 13:22:08 ee beraberide giden güvenlik görevlisini nasıl atlatmış mühim olan taraf orası bence...adm hırsızın yanında gidiyo sora ne oluyoda tablo ve hırsız yok oluyo
|
|
 |
|
 |
|