|
|
|
|
Çikolatadan elbiseler...
Movenpick Hotel İstanbul'un düzenlediği ''İsviçre Gastronomi Festivali'', ''Çikolatadan Elbiseler Defilesi''yle başladı.
19 23 Nisan 2006 tarihleri arasında gerçekleştirilecek İsviçre Gastronomi Festivali çerçevesinde, İsviçre lezzetlerini keşfedebilirsiniz.
İsviçre - Lugona'dan gelen, 1 Michelin yıldızlı, 2001 yılında İsviçre'nin En İyi Şefi seçilen Martin Dalssas tarafından hazırlanan özel lezzetleri AzzuR Restaurant'da tadabilirsiniz. Gault Millau tarafından 20 üzerinden 18 puan ile ödüllendirilmiş, zeytinyağı ile hazırladığı yemekler
ile " Zeytinyağının Papası" olarak tanınan dünyaca ünlü şef Martin Dalsass'ın yemeklerine İsviçre şarapları eşlik edecek.
Şef Dalsass'ın İsviçre'deki Santabbondio Restaurant'ında sunduğu uluslararası ün kazanmış, zeytinyağının mükemmel uyumu ile hazırlanan 5 çeşitten oluşan degüstasyon mönüsü ve a la carte mönü seçeneklerini akşam yemeğinde deneyebilirsiniz. 20 Nisan Perşembe akşamı ise Peynir Usta'sı Hanspeter Reust tarafından hazırlanan 6 çeşitlik peynirli yemeklerden oluşan özel mönü sunulacak.
İsviçre - Gstaad'dan, Christian Perreten'in Alp dağlarının geleneksel çalgısı Alphorn eşliğindeki melodileri ve The LSaanenland grubunun şarkılarıyla keyifli geceler sizleri bekliyor.
Ayrıca, BarAdoX'da öğle ve akşam yemeklerinde geleneksel İsviçre yemeklerinden Fondü ve Raclett'i tadabilirsiniz. 1997 yılında hazırladığı 1013 kiloluk Fondü ile Guinness Rekorlar Kitabı'na adını yazdıran peynir ve fondü ustası Hanspeter Reust, özgün tarifi olan peynir ve trüf mantarlı fondüyü dünyada ilk olarak İstanbulluların beğenisine sunacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|