Lezzete yaratıcılık katıyorlar
BENNE, ilgi alanlarına göre hazırladığı pastalarla özel günlerin 'kurtarıcısı'!.
Biri pastacılık, diğeri gıda ve imalat sanayindeki tecrübelerini birleştiren iki ortak tarafından kurulan BENNE'de ekmekten poğaçaya, brownie'den profiterole; geniş bir ürün yelpazesi lezzetseverleri bekliyor. İstanbul'un en iyi pasta şeflerinden olan Yusuf Coşkun önderliğindeki BENNE, açık mutfak konseptini uygulama konusuyla iddialı... Vitrinine hergün değişik çeşitler çıkaran lezzet ustası, davetlerin aranan kurtarıcısı durumunda. Yaratıcı ekibi ile birlikte sıradışı pastalar tasarlayarak özel günlerde kişilerin ilgi alanlarına hitap edecek pastalar hazırlayan BENNE, özel günleri unutulmaz kılma konusunda da uzman. BENNE'nin hassas davrandığı konuların başında hijyen, kalite, tazelik ve zamanında sipariş teslimi geliyor. Eski Türkçe'de 'hoş koku' anlamına gelen BENNE, yarattığı sanat eseri görünümündeki pastaları ve tüm lezzetleriyle bir numura olmaya da aday... Telefon: (0212) 322 41 82-83
|