|
|
|
|
|
Papalina'da 'komşu' yemekleri
|
|
Balık tutkunlarının vazgeçemediği bir mekan haline gelen Ataköy Yat Limanı'ndaki Papalina, mart ayı boyunca Yunan mutfağının mezeleri ve deniz mahsullerini mönüsüne eklemiş. Turizm Fuarı kapsamında İstanbul'da bulunan Atina'nın ünlü mutfak şefi Saulis'i de bir hafta boyunca konuk aşçı olarak misafir edecek olan Papalina'cılar, müşterilerine bir ay süresince muhteşem bir ziyafet vaat ediyor. Saulis'in, düğmeli ahtopat ızgara, ızgara kalamar dolması, sübye yahni, mırlan tavayı nasıl yaptığını merak ediyorsanız doğru Papalina'ya. Üstelik alt kattaki meyhanesinde kurtlarınızı da dökebilirsiniz!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|