|
Lezzet Güneşi
Yoğurtlu bulgur salatası Bulgur, yoğurt, dövülmüş ceviz ve sarmısağı iyice karıştırıp, bir gece buzdolabında dinlendirin. Soğan ve maydanozu katın, iyice harmanlayıp, servis tabağına alın. Üzerine zeytinyağını gezdirip, ayırdığınız ceviz, kiraz ve domateslerle süsleyerek servis yapın.
(6 kişilik) * 150 gr. bulgur (köftelik) * 500 gr. yoğurt (süzülmüş) * 100 gr. ceviz (5-6 adet ayırıp, kalanı iri dövün) * 5 diş sarmısak (dövülmüş) * 5 adet taze soğan (ince doğranmış) * 1/2 demet maydanoz (ince kıyılmış) * 1 kahve fincanı zeytinyağı * Kiraz domates (süslemek için)
|